Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / WiFi senzor z alarmom za vrata in okna

WiFi senzor z alarmom za vrata in okna

Na zalogi
Predvidena dostava do 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 5183
Količina:
29,27
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 5183
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

WiFi senzor z alarmom za vrata in okna je zelo priročna naprava, ki pomaga ohranjati vaš dom varno in prijetno mesto za bivanje. Ta senzor se hitro in enostavno namesti na vrata ali okna in poskrbi, da ste obveščeni, če se kaj nenavadnega zgodi, na primer če se vrata ali okna nenadoma odprejo.

Za uporabo ni potrebno veliko tehničnega znanja. Ko je senzor nameščen, deluje samodejno in pošilja opozorila neposredno na vaš telefon ali katero koli drugo napravo, ki jo uporabljate. Poleg tega ima senzor vgrajen alarm, ki se sproži, če kdo poskuša vstopiti brez dovoljenja.

To je še posebej pomembno za starejše ali osebe z demenco, saj lahko s tem senzorjem enostavno spremljate vstop in izstop iz vašega doma. To je pomirjujoče tako za vas kot za vaše bližnje, saj veste, da boste takoj obveščeni o morebitnih neobičajnih dogodkih.

Namestitev in vzdrževanje senzorja sta zelo preprosta, brez potrebe po dodatnih kablih ali zapletenih nastavitvah. Senzor deluje preko WiFi omrežja, kar pomeni, da je vedno povezan in pripravljen na uporabo. Z njegovo pomočjo boste lahko brez skrbi uživali v svojem domu, vedoč, da ste varni in zaščiteni.

Za še večjo funkcionalnost je WiFi senzor z alarmom za vrata in okna dodatek SOS gumbu za starostnike, ki podpira tudi povezavo z različnimi WiFi senzorji, kot so detektor dima in detektor plina, kar še dodatno poveča občutek varnosti.

Tehnični podatki