WiFi detektor dima

Na zalogi
Predvidena dostava do 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 5181
Količina:
21,00
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 5181
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

WiFi detektor dima predstavlja ključno napravo za zagotavljanje varnosti v domovih starejših in dementnih oseb, ki pogosto preživijo veliko časa sami doma.

Ta pametni fotoelektrični detektor dima je posebej zasnovan, da se z lahkoto integrira v vsakodnevno uporabo teh oseb, saj je upravljanje z njim preprosto in enostavno. Uporaba minimalne količine energije in visoka zanesljivost sta le dve od mnogih prednosti te naprave.

Osnovna funkcija WiFi detektorja dima je zgodnje zaznavanje dima, kar je še posebej pomembno za starejše ali dementne osebe. Naprava pri zaznavi dima sproži glasen zvočni alarm in rdečo LED luč, kar opozarja na možno nevarnost. Hitra reakcija je ključna, saj lahko starejše osebe potrebujejo več časa za odziv, njihove možnosti za evakuacijo ali obvladovanje nastale situacije pa so pogosto omejene zaradi fizičnih ali kognitivnih omejitev.

Poleg tega WiFi detektor dima omogoča oddaljen nadzor preko pametnega telefona ali tablice, kar je izjemno koristno, če starejši uporabniki živijo sami. S tem lahko svojci ali skrbniki spremljajo stanje detektorja in so obveščeni o vseh alarmih, tudi če niso fizično prisotni. To dodaja pomirjujoč občutek varnosti, saj vedo, da lahko hitro ukrepajo v primeru nevarnosti.

Zaradi svoje vsestranskosti in enostavne uporabe je WiFi detektor dima idealen za namestitev v različne prostore, kjer bivajo starejše ali dementne osebe. Ta naprava je neprecenljiv pripomoček za ohranjanje varnosti in neodvisnosti, hkrati pa zmanjšuje skrbi svojcev in skrbnikov o varnosti svojih bližnjih.

Za še večjo funkcionalnost je WiFi detektor dima dodatek SOS gumbu za starostnike, ki podpira tudi povezavo z različnimi WiFi senzorji, kot so alarmi za vrata in okna in detektor plina, kar še dodatno poveča občutek varnosti.

Tehnični podatki