Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / WiFi detektor uhajanja plina

WiFi detektor uhajanja plina

Na zalogi
Predvidena dostava do 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 5182
Količina:
22,13
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 5182
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

WiFi detektor uhajanja plina je ključnega pomena za zagotavljanje varnosti starejših in oseb z demenco, ki živijo samostojno. Ta pametni detektor omogoča zgodnje zaznavanje morebitnega uhajanja vnetljivih plinov, kot sta zemeljski plin ali utekočinjen naftni plin, s čimer preprečuje nevarnost požara ali eksplozije v domu. Naprava uporablja visoko stabilen polprevodniški senzor plina, ki z minimalnim odstopanjem občutljivosti natančno zaznava koncentracijo plina v zraku.

Povezava z domačim WiFi omrežjem omogoča, da detektor pošlje opozorila neposredno na pametne naprave, kot so telefoni ali tablice, kar je še posebej koristno za starejše in osebe z demenco, ki morda ne morejo sami zaznati ali se ustrezno odzvati na tradicionalne alarme. V primeru zaznanega uhajanja plina detektor sproži glasen zvočni signal in vizualno opozorilo ter posreduje opozorilno sporočilo preko povezanih naprav.

Namestitev tega detektorja je enostavna in ne zahteva tehničnega predznanja, lahko pa znatno poveča samostojnost in varnost starejših v njihovem domu. Naprava je zasnovana tako, da je diskretna in nevsiljiva, kar omogoča, da se harmonično vključi v vsak prostor.

Zaradi svoje funkcionalnosti in povezljivosti je WiFi detektor uhajanja plina neprecenljiv dodatek v domovih, kjer živijo starejši ali osebe z demenco. Naprava ne samo da zagotavlja mir in varnost, ampak tudi pomaga pri ohranjanju samostojnosti teh posameznikov, saj omogoča svojcem in skrbnikom, da ostanejo obveščeni in lahko hitro ukrepajo v primeru nevarnosti.

Ta detektor plina je tako nepogrešljiv pripomoček za vsak dom, še posebej pa za tiste, kjer so stanovalci bolj ranljivi zaradi starosti ali zdravstvenega stanja, in kjer je ključnega pomena dodaten nadzor za zagotavljanje njihove varnosti in dobrega počutja.

Za še večjo funkcionalnost je WiFi detektor uhajanja plina dodatek SOS gumbu za starostnike, ki podpira tudi povezavo z različnimi WiFi senzorji, kot so alarmi za vrata in okna in detektor dima, kar še dodatno poveča občutek varnosti.

Tehnični podatki