Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / SOS gumb za starostnike

SOS gumb za starostnike

Na zalogi
Predvidena dostava do 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 5145
Količina:
55,78
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 5145
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

SOS gumb za starejše je nepogrešljiv za vsakogar, ki skrbi za starejšo osebo z visokim tveganjem padca ali išče zanesljiv sistem za hitro klicanje pomoči. Njegova enostavna uporaba, prilagodljivost in zanesljivost omogočajo, da boste lahko učinkovito ukrepali v nujnih situacijah. Ne pustite, da vas nepredvidljivi dogodki ujamejo nepripravljene – izberite SOS gumb za brezskrbnost in zagotovljeno varnost kadarkoli in kjerkoli.

SOS gumb za starostnike je lahek in prenosen, z možnostjo nošenja okrog vratu ali shranjevanja v žep. Njegova uporaba je preprosta: deluje brez zapletene namestitve in se napaja preko USB kabla. Dodatno, preko pripadajoče mobilne aplikacije lahko enostavno spremljate situacije in obveščate druge, ki so povezani z aplikacijo.

Za še večjo funkcionalnost, SOS gumb podpira povezavo z različnimi WiFi senzorji, kot so alarmi za vrata in okna, detektorji dima in plina, kar še dodatno poveča občutek varnosti.

Gumb je vodoodporen in primeren za uporabo v kopalniškem okolju, vendar ga ne smete nositi med prhanjem ali kopanjem. Vključen brezžični pozivnik za oskrbovalce je idealen za oskrbo nepokretnih pacientov, invalidov, starejših in drugih, ki potrebujejo stalno nadzorovanje.

Ob pritisku na gumb se sproži alarm, ki zazvoni in aktivira rdečo LED lučko, kar takoj opozori oskrbovalca. Izberete lahko med 12 melodijami zvonjenja in štirimi ravnmi glasnosti, ki segajo do 90 dB, ter tihi način z utripajočo lučko.

Zaradi enostavnega napajanja preko USB kabla ni skrbi za zmanjkanje baterije. Po seznanitvi z mobilno aplikacijo, SOS gumb posreduje obvestila na vse povezane mobilne naprave.

Izberite SOS gumb za mir in zaščito, ne glede na to, kje ste. SOS gumb je več kot le naprava; je zaveza k varnosti, ki omogoča polno in brezskrbno življenje.

Izberite pametno, izberite varnost, izberite naš SOS gumb.

Tehnični podatki