Tena MEN PANTS MAXI

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Tena MEN PANTS MAXI so inovativne hlačke za enkratno uporabo, posebej zasnovane za moške, ki se soočajo s srednje do težko stopnjo inkontinence. Ta visokokakovosten izdelek zagotavlja diskretno zaščito, udobje in samozavest, kar je še posebej pomembno za uporabnike, ki si želijo ohraniti aktiven in neoviran življenjski slog.

Inkontinenca, čeprav pogosto neradi govorimo o njej, je razširjeno stanje, ki lahko prizadene moške vseh starosti, še posebej pa tiste v zrelejših letih. Tena MEN PANTS MAXI so oblikovane z mislijo na te potrebe, nudijo edinstveno zasnovano zaščito, ki se prilagaja moški anatomiji, zagotavljajo pa tudi visoko stopnjo vpojnosti in zaščite proti uhajanju, kar uporabnikom omogoča, da ohranijo občutek svežine in suhosti skozi ves dan.

Izdelek je izdelan iz mehkih, dihajočih materialov, ki zagotavljajo udobje in zmanjšujejo možnost draženja kože, kar je ključnega pomena za osebe z občutljivo kožo. Edinstvena tehnologija nevtralizacije vonjav omogoča dodatno diskretnost in samozavest, ne glede na aktivnosti, ki jih uporabnik opravlja.

Tena MEN PANTS MAXI so preproste za uporabo in odstranjevanje, kar je še posebej pomembno za posameznike, ki cenijo neodvisnost in samostojnost pri vsakodnevnem opravljanju. Ta izdelek je na voljo v različnih velikostih, kar omogoča, da vsak moški najde pravo prileganje, ki zagotavlja maksimalno zaščito in udobje.