Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Vložki za inkontinenco TENA COMFORT

Vložki za inkontinenco TENA COMFORT

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1184 - Ppredloga za zelo težko inkontinenco, vpojnost vsaj 2500 ml
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložki za inkontinenco TENA Comfort predstavljajo idealno rešitev za osebe, ki se soočajo z različnimi stopnjami inkontinence. Zasnovani so z namenom zagotavljanja maksimalne zaščite in udobja skozi ves dan. Njihova edinstvena oblika skledice in visoka vpojnost materiala omogočata učinkovito zaščito pred iztekanjem, kar uporabnikom zagotavlja dodatno varnost in samozavest v vsakodnevnih aktivnostih.

Material vložkov je posebej oblikovan tako, da omogoča hitro vpijanje tekočine, kar pripomore k ohranjanju suhosti kože. To je še posebej pomembno za preprečevanje draženja kože in vzdrževanje kožnega zdravja. Vložki TENA Comfort so izdelani iz dihajočih materialov, ki zagotavljajo pretok zraka in s tem zmanjšujejo možnost razvoja bakterij in neprijetnih vonjav.

Uporaba vložkov TENA Comfort je preprosta in diskretna. Namenjeni so uporabi s posebej prilagojenimi hlačkami za pritrditev, ki zagotavljajo, da se vložek tesno prilega telesu in preprečuje morebitno uhajanje. Velikost in oblika vložkov so prilagojeni tako, da se odlično ujemajo s konturami telesa, kar omogoča nemoteno gibanje brez nelagodja.

Ta izdelek je zasnovan tako, da omogoča starejšim in manj poučenim osebam enostavno razumevanje uporabe in vzdrževanja. Vložki za inkontinenco TENA Comfort so torej ne le praktična, ampak tudi nujna izbira za vse, ki želijo ohraniti aktivno in samostojno življenje kljub izzivom, povezanim z inkontinenco.