Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Posteljna podloga ID Protect Super

Posteljna podloga ID Protect Super

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1163 - Posteljne predloge 60X90 cm
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Posteljna podloga ID Protect Super predstavlja vrhunsko rešitev za ohranjanje čistoče in udobja vašega ležišča. Z izjemno sposobnostjo vpijanja tekočin in zagotavljanjem suhega okolja med spanjem, ta podloga služi kot neopazna, a močna zaščita za vašo vzmetnico. Njena vodoodporna plast učinkovito preprečuje madeže od tekočin, kot so voda, sok, urin ali druge tekočine, ki bi lahko trajno poškodovale vašo vzmetnico in vplivale na njeno dolgoživost.

Inovativna tehnologija vpijanja, ki je uporabljena v posteljni podlogi ID Protect Super, ne samo da ščiti vašo vzmetnico pred tekočinami, ampak tudi zagotavlja, da je površina pod vami vedno suha in udobna. To je še posebej pomembno za ljudi, ki se soočajo s težavami, kot so inkontinenca, ali za družine z majhnimi otroki in hišnimi ljubljenčki, saj omogoča mirno in brezskrbno spanje.

Zakaj izbrati posteljno podlogo ID Protect Super? Ker nudi zaščito, udobje in higieno, ki jih potrebujete za kakovosten spanec. Njena dolgoročna uporabnost in enostavnost vzdrževanja pa pomenita, da je ta investicija ne le praktična, ampak tudi ekonomična odločitev, ki bo izboljšala vašo kakovost življenja.