Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Tena Hlačne plenice TENA Pants

Tena Hlačne plenice TENA Pants

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1112 - Mobilne neprepustne hlačke - obseg pasu do 65 cm
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Tena Hlačne plenice TENA Pants so inovativna rešitev za osebe, ki se soočajo z izzivom inkontinence, a želijo ostati aktivne in samozavestne v vsakdanjem življenju. Zasnovane so tako, da nudijo varnost in udobje, hkrati pa ohranjajo občutek navadnih spodnjih hlač. Enostavnost uporabe je ključna, saj se TENA Pants lahko potegnejo gor in dol prav tako kot običajno spodnje perilo, kar uporabnikom omogoča, da jih uporabljajo samostojno, brez pomoči drugih.

Eden od glavnih adutov izdelka je njegova trojna zaščita, ki zagotavlja zaupanje in mir v vsakem trenutku. Prvič, TENA Pants ponujajo izjemno zaščito pred puščanjem, ki je zagotovljena z napredno tehnologijo vpojnih jedr, ki učinkovito zadržujejo vlago. Drugič, zahvaljujoč posebni tehnologiji nevtralizacije vonjav, so uporabniki zaščiteni pred neprijetnimi zaudarjanji, kar pomeni, da se lahko počutijo sveže dlje časa. In tretjič, oblikovanje in materiali, ki se uporabljajo v TENA Pants, zagotavljajo, da je občutek mokrote minimalen, kar pripomore k udobju in samozavesti uporabnikov.

Tena Hlačne plenice so zasnovane z mislijo na diskretnost. Neopazne pod oblačili, so idealna izbira za tiste, ki želijo ohraniti svoj aktivni življenjski slog brez skrbi. Poleg tega so plenice dermatološko testirane, kar zagotavlja, da so koži prijazne in zmanjšujejo možnost draženja ali alergijskih reakcij.

Vključevanje TENA Pants v vsakdanje življenje pomeni pridobitev zaupanja za nadaljevanje aktivnosti brez skrbi. Namenjene so uporabnikom, ki cenijo neodvisnost in želijo ostati aktivni kljub izzivom, ki jih prinaša inkontinenca. S TENA Pants lahko vsakdo ostane suh, svež in samozavesten skozi cel dan.