Natura FEMINA SPECIAL

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1138 - Predloga za srednjo inkontinenco
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Natura FEMINA SPECIAL so visokokakovostni bombažni vložki, posebej zasnovani za ženske, ki se soočajo z izzivi inkontinence. Ta pogosta težava pri starejših ženskah zahteva posebno pozornost in skrb, zato so vložki Natura FEMINA SPECIAL oblikovani z mislijo na maksimalno udobje in zaščito.

Izdelek je izdelan iz 100% bombažnega jedra, ki je naravni material in je znan po svojih hipoalergenih lastnostih, kar je še posebej pomembno za občutljivo kožo. Bombaž ne le zagotavlja mehkobo na dotik, temveč tudi učinkovito vpija tekočine, s čimer ohranja suhost in udobje skozi ves dan. Zgornji sloj vložka je izdelan iz nežnega netkanega materiala, ki omogoča hitro vpijanje tekočin in ohranja suh občutek na koži. Ta sloj prav tako podpira dihanje kože, kar pripomore k preprečevanju iritacij in vnetij ter ohranja pH kože uravnotežen.

Za dodatno varnost in mirnost uporabnic je na spodnjem delu vložka neprepustni sloj, ki preprečuje uhajanje tekočine na oblačila, s čimer zagotavlja zaščito in diskretnost v vsakodnevnih aktivnostih. Zaradi svoje visoke vpojnosti in zanesljivosti so Natura FEMINA SPECIAL idealna rešitev za ženske, ki želijo ohraniti svoje aktivno življenje brez skrbi.

Vsi vložki Natura FEMINA SPECIAL so dermatološko testirani, kar potrjuje, da so varni za uporabo in nežni do kože. Idealni so za vse ženske, ki cenijo kakovost in si želijo najboljše zaščite.