Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Vložki za inkontinenco TENA LADY

Vložki za inkontinenco TENA LADY

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1138 - Predloga za srednjo inkontinenco
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložki za inkontinenco TENA LADY so skrbno zasnovani za zagotavljanje udobja in zaščite za ženske, ki se soočajo s težavo nenadzorovanega uhajanja urina. Mehki in anatomsko oblikovani vložki ponujajo občutek popolne zaščite in samozavesti v vsakdanjem življenju. Zasnovani so tako, da nudijo izjemno hitro vpojnost, kar uporabnicam omogoča, da se počutijo suhe in sveže skozi cel dan.

Površina vložkov je izredno nežna in svilnato mehka, kar zagotavlja prijeten občutek pri stiku s kožo in preprečuje draženje. TENA LADY vložki so opremljeni s tehnologijo trojne zaščite, ki učinkovito preprečuje iztekanje, zadržuje neprijetne vonjave in ohranja mokroto stran od kože. To je ključnega pomena za ohranjanje suhe kože in preprečevanje morebitnih kožnih vnetij.

Kljub visoki vpojnosti so vložki diskretno tanki, kar omogoča, da jih uporabnice nosijo neopazno pod oblačili. Ne glede na vaše aktivnosti, bodisi pri delu, sprostitvi ali telesnih vajah, vam vložki TENA LADY zagotavljajo zaščito in udobje, ki ga potrebujete.

Izdelani so s posebnim poudarkom na enostavnosti uporabe in higieni. Enostavno jih je namestiti in zamenjati, kar je še posebej pomembno za uporabnice, ki cenijo samostojnost in diskretnost. TENA LADY vložki so idealna izbira za ženske, ki iščejo zanesljivo rešitev za inkontinenco, ki omogoča, da ostanejo aktivne in samozavestne.