Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Vložki za moške ABENA MAN PREMIUM

Vložki za moške ABENA MAN PREMIUM

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1183 - Moška predloga za srednjo inko. vpojnost vsaj 600 ml
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložki za moške ABENA MAN PREMIUM so idealna rešitev za moške, ki se soočajo z izzivom inkontinence. Ta medicinski pripomoček je zasnovan tako, da moškim omogoča ohranjanje aktivnega in dostojanstvenega življenjskega sloga brez skrbi o puščanju ali neprijetnih vonjavah. Z uporabo vložkov ABENA MAN PREMIUM moški lahko nadaljujejo svoje vsakodnevne aktivnosti z zaupanjem, saj izdelek zagotavlja izjemno zaščito.

Zaradi svoje posebne oblike, prilagojene moški anatomiji, in inovativne tehnologije, vložki ABENA MAN PREMIUM zagotavljajo zelo hitro vpojnost tekočin. Mehka mikro perforirana vpojna plast vodi tekočino v trislojno jedro, ki preprečuje iztekanje in ohranja kožo suho. Dvojna TopDry zaščitna plast na sprednjem delu vložka omogoča dodatno vpojnost in učinkovito zaščito.

Prednosti uporabe vložkov ABENA MAN PREMIUM vključujejo diskretno prileganje, ki se varno prilega običajnemu spodnjemu perilu. Posebne vzdolžne pregrade v obliki žepkov in sistem zapor skrbijo za dodatno zaščito pred iztekanjem. Izdelani so iz izjemno mehkega materiala, ki zagotavlja udobje pri vsakodnevni uporabi.

Vložki so namenjeni moškim z lahko do zelo težko stopnjo inkontinence in se uporabljajo skupaj s fiksirnimi hlačkami Abri Fix Pants ali bombažnimi hlačkami Abri Fix Soft Cotton. S temi vložki boste lahko uživali v brezskrbnih dneh, ne glede na vaše aktivnosti.