Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Vložki za moške TENA MEN

Vložki za moške TENA MEN

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1183 - Moška predloga za srednjo inko. vpojnost vsaj 600 ml
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložki za moške TENA MEN so zasnovani z mislijo na specifične potrebe moških, ki se soočajo z lahkimi do zmernimi težavami z uhajanjem urina. Ti diskretni, udobni in izjemno učinkoviti ščitniki omogočajo, da moški ohranijo aktivni življenjski slog z zaupanjem in brez skrbi.

Vložki so oblikovani posebej za moško anatomijo, kar zagotavlja optimalno prileganje in udobje. Vpojno jedro teh vložkov je izdelano iz visokokakovostnih materialov, ki hitro absorbirajo in zadržijo urin, s čimer se izognemo tveganju puščanja. To jedro je dodatno obogateno z edinstvenim sistemom, ki preprečuje nastanek neprijetnih vonjav, zagotavljajoč svežino in diskretnost skozi ves dan.

Za dodatno varnost so vložki opremljeni z močnim samolepilnim trakom, ki zagotavlja, da vložek ostane na mestu tudi med različnimi aktivnostmi. Material, ki je v stiku s kožo, je mehak in zračen, preprečuje draženje in omogoča koži, da diha, kar je še posebej pomembno za ohranjanje zdrave kože.

Uporaba teh vložkov je preprosta, kar je ključnega pomena za uporabnike, ki morda niso vešči rokovanja z medicinskimi pripomočki. Enostavno odstranite zaščitni trak in vložek prilepite na notranjo stran spodnjega perila. Zanesljivost in diskretnost izdelka omogočata, da moški z uhajanjem urina lahko nadaljujejo s svojimi dnevnimi aktivnostmi brez občutka negotovosti ali nelagodja.

Vložki za moške TENA MEN so idealna rešitev za tiste, ki iščejo zanesljivo zaščito, ne da bi to vplivalo na njihov vsakdanji ritem. So odlična izbira za moške vseh starosti, ki želijo ohraniti svojo samostojnost in dostojanstvo.