Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Posteljna podloga Abena ABRI SOFT

Posteljna podloga Abena ABRI SOFT

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1162 - Posteljne predloge 60X60 cm
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

V današnjem času, ko je udobje in higiena v domačem okolju ključnega pomena, posebej za naše starejše in tiste z zdravstvenimi izzivi, posteljna podloga Abena ABRI SOFT predstavlja revolucionarno rešitev za ohranjanje čistoče in zaščite posteljnega in sedežnega pohištva. Ta visokokakovostna podloga je zasnovana z mislijo na potrebe uporabnikov, ki se soočajo z inkontinenco ali potrebujejo dodatno zaščito pri negi ran in medicinskih posegih, kot je odvzem krvi.

Posteljna podloga Abena ABRI SOFT je več kot le zaščitna plast. Je simbol skrbi in razumevanja, ponujen v različnih velikostih in vpojnostih, kar uporabnikom omogoča, da najdejo idealno podlogo za svoje specifične potrebe. Izdelana je iz izjemno mehkega netkanega materiala, ki je nežen do kože, in vsebuje vodoodporno plast ter zatesnjene robove, ki učinkovito preprečujejo iztekanje tekočine, s čimer ohranjajo posteljo ali stol suha in čista.

Ena izmed ključnih prednosti te podloge je njena enostavnost uporabe. Po uporabi jo lahko brez težav odstranite in zavržete, saj te podloge niso namenjene ponovni uporabi ali pranju, kar pomeni manj dela in skrbi za uporabnika ali negovalca. Dodatno, podloge so označene z barvno kodo, ki omogoča preprosto prepoznavanje kakovosti in vpojnosti, zagotavljajoč, da boste vedno izbrali pravilno podlogo za vaše potrebe.