Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Hlačne plenice / Hlačne plenice za odrasle ABENA PANTS

Hlačne plenice za odrasle ABENA PANTS

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1112 - Mobilne neprepustne hlačke - obseg pasu do 65 cm
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Hlačne plenice za odrasle ABENA PANTS predstavljajo izjemno rešitev za posameznike, ki se soočajo z izzivom inkontinence, a želijo ohraniti aktiven in samostojen način življenja. Te napredne hlačne plenice so zasnovane z mislijo na odrasle uporabnike, ki cenijo diskretnost, udobje in zanesljivost. Zunanji videz hlačnih plenic ABENA PANTS močno spominja na običajne spodnje hlače, kar uporabnikom omogoča, da ohranijo svojo zasebnost in samozavest skozi cel dan.

Izdelane so iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo izvrstno zračnost in preprečujejo nastanek vlage na koži, kar je še posebej pomembno za preprečevanje draženja in ohranjanje zdrave kože. Oblikovane so tako, da se popolnoma prilegajo telesu, zagotavljajo dober oprijem in omogočajo enostavno oblačenje ter slačenje, kar je ključnega pomena za uporabnike, ki želijo ohraniti čim večjo mero samostojnosti.

Ena izmed glavnih prednosti hlačnih plenic ABENA PANTS je njihova hitra vpojnost. Inovativna tehnologija omogoča, da tekočina hitro prehaja v notranjost plenice, kjer je varno zadržana stran od kože. To skupaj z visoko stransko zaščito pred iztekanjem zagotavlja suhost in udobje v vsakem trenutku. Dodaten plus je sistem za nevtraliziranje vonjav, ki pomaga ohranjati svežino in samozavest uporabnika.

Uporaba hlačnih plenic ABENA PANTS ni omejena le na domače okolje; zaradi njihove diskretnosti in učinkovitosti so idealne za aktivne uporabnike, ki se ne želijo odpovedati svojim vsakodnevnim aktivnostim. Ne glede na to, ali gre za sprehode v naravi, obisk trgovine ali druženje s prijatelji, te hlačne plenice zagotavljajo zaščito in samozavest, ki ju potrebujete za neovirano udejstvovanje.