Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Hlačne plenice iD Pants Plus

Hlačne plenice iD Pants Plus

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1112 - Mobilne neprepustne hlačke - obseg pasu do 65 cm
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Hlačne plenice iD Pants Plus so inovativna rešitev za osebe, ki se soočajo z izzivom inkontinence, a želijo ohraniti aktivni življenjski slog. Te plenice so zasnovane z mislijo na uporabnike, ki cenejo udobje, diskretnost in enostavno uporabo v vsakdanjem življenju.

Eden izmed ključnih atributov iD Pants Plus je njihova funkcionalnost, ki uporabnikom omogoča, da jih oblečejo in slečejo podobno kot navadne spodnje hlače. To pomeni, da lahko osebe, ki občasno doživljajo nenadne potrebe po stranišču ali ne uspejo pravočasno priti do njega, uporabljajo te plenice brez občutka zadrege ali nelagodja.

Sestava materiala iD Pants Plus zagotavlja visoko stopnjo vpojnosti, kar omogoča, da se vlaga hitro in učinkovito vpije, s čimer se zmanjša tveganje za draženje kože in zagotovi suhost ter udobje skozi ves dan. Vlaga se zaklene v jedro plenice, kar preprečuje morebitne neprijetne vonjave, zato se uporabniki lahko počutijo sveže in čiste.

Plenice so prav tako oblikovane s posebnim poudarkom na diskretnosti. Tanek, a močan material omogoča, da so plenice komaj opazne pod oblačili, kar uporabnikom zagotavlja dodatno samozavest pri vsakodnevnih aktivnostih. Elastični pas in robovi zagotavljajo, da se plenice prilegajo telesu brez zdrsa ali puščanja, kar uporabnikom omogoča svobodo gibanja brez skrbi.

Hlačne plenice iD Pants Plus so več kot le pripomoček; predstavljajo korak k ohranjanju dostojanstva, samostojnosti in kakovosti življenja za posameznike, ki se soočajo z inkontinenco. Z njihovo uporabo posamezniki ne pridobijo le zaščite in udobja, ampak tudi mirnost in samozavest, da lahko nadaljujejo z aktivnim življenjem brez omejitev.