Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Vložki za inkontinenco Molicare LADY PAD

Vložki za inkontinenco Molicare LADY PAD

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1138 - Predloga za srednjo inkontinenco
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložki za inkontinenco Molicare LADY PAD so posebej oblikovani, da ponudijo neopazno zaščito in izjemno udobje. Ta izdelek je zasnovan z mislijo na uporabnike, ki se soočajo s težavami inkontinence in želijo ohraniti svojo aktivnost ter samozavest skozi cel dan. Anatomsko oblikovani vložki se popolnoma prilagodijo telesu, zagotavljajoč, da ostanejo nevidni pod oblačili. Površina iz netkanega materiala omogoča koži, da diha, kar zmanjšuje možnost draženja in zagotavlja suhost, saj se tekočina hitro absorbira in pretvori v gel. Sistem za hitro vpojnost in dodaten sistem proti iztekanju skupaj zagotavljata popolno zaščito pred morebitnim uhajanjem, kar uporabnikom omogoča brezskrbnost in zaupanje.

Nevtralizator vonja v vložkih Molicare LADY PAD varno zadržuje neprijetne vonjave, s čimer ohranja občutek svežine skozi ves dan. Ta lastnost je še posebej pomembna za uporabnike, ki si želijo ohraniti aktivni življenjski slog brez skrbi. Poleg tega vložki vzdržujejo ustrezen pH kože, kar jih naredi idealne tudi za osebe z občutljivo kožo.

Z uporabo Molicare LADY PAD vložkov si lahko zagotovite, da bodo vaši dnevi preživeti udobno in z manj skrbi, ne glede na vaše dejavnosti. Njihova zasnova in tehnologija sta plod naprednih raziskav in razvoja na področju izdelkov za osebno nego, kar zagotavlja, da boste prejeli samo najboljše za vaše potrebe.