Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Vložki za inkontinenco Abena Light

Vložki za inkontinenco Abena Light

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1138 - Predloga za srednjo inkontinenco
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložki za inkontinenco Abena Light so majhni in diskretni vložki za vpijanje urina. Primerni so za vse, ki imajo težave z rahlim uhajanjem urina, saj imajo višjo absorpcijo, kot klasični higienski vložki.

Vložki za vpijanje urina imajo posebno sestavo jedra, ki preprečuje nastanek in razvoj neprijetnega vonja, zračna zunanja plast pa omogoča dobro prezračevanje kože.

Anatomska oblika predloge omogoča dobro prileganje, zračna zunanja plast pa omogoča dobro prezračevanje kože in s tem zmanjšuje možnosti nastanka rdečin kože. Posebna sestava jedra preprečuje nastanek in razvoj neprijetnega vonja in zadrži urin znotraj vpojnega jedra.

Abena Light vložki so visoko kakovostne in diskretne vpojne predloge danskega proizvajalca Abena ter so na voljo v različnih velikostih in vpojnostih. Razpon vpojnosti predlog sega pri manjših težavah z nenadzorovanim uhajanjem urina od 180 ml pa do 350 ml, pri srednje težkih nevšečnostih pa od 500 ml pa vse do 850 ml. Pri izbiri velikosti vpojnih predlog pa naj bosta pri izbiri v ospredju visoka stopnja zaščite pred iztekanjem in diskretnost.