Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Vložki za inkontinenco Abena Light

Vložki za inkontinenco Abena Light

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1138 - Predloga za srednjo inkontinenco
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložki za inkontinenco Abena Light predstavljajo zanesljivo rešitev za osebe, ki se soočajo z rahlim do zmernim uhajanjem urina. Ta diskretni medicinski pripomoček je zasnovan z mislijo na udobje in zaščito uporabnikov, kar je še posebej pomembno za ohranjanje samozavesti in aktivnega življenjskega sloga. S svojo posebno tehnologijo visoke vpojnosti, ki lahko absorbira od 180 ml do 850 ml tekočine, Abena Light vložki zagotavljajo suhost in svežino skozi ves dan.

Vložki so opremljeni s posebnim jedrom, ki preprečuje razvoj neprijetnih vonjav, medtem ko njihova zračna zunanja plast omogoča koži, da diha, s tem pa zmanjšuje tveganje za draženje kože in pojav rdečin. Anatomska oblika vložkov zagotavlja, da se ti odlično prilegajo telesu, kar povečuje zaščito pred morebitnimi iztekanji in zagotavlja, da vložek ostane na mestu tudi med različnimi aktivnostmi.

Abena Light vložki so izdelek danskega proizvajalca Abena, znanega po svoji zavezanosti k visoki kakovosti in inovacijam v skrbi za zdravje. Izdelani so tako, da omogočajo enostavno in diskretno uporabo, kar je ključnega pomena za ohranjanje neodvisnosti in dostojanstva. Na voljo so v različnih velikostih in stopnjah vpojnosti, kar omogoča uporabnikom, da izberejo idealno različico glede na svoje specifične potrebe.

Abena Light vložki so idealna izbira za tiste, ki iščejo diskretno, a učinkovito rešitev za nadzor nad uhajanjem urina. Ne glede na vaše aktivnosti ali potrebe, ti vložki ponujajo zanesljivo zaščito, s katero lahko ohranite svoj način življenja brez skrbi.