Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Vložki (predloge) / Vložki za inkontinenco ABENA SAN premium

Vložki za inkontinenco ABENA SAN premium

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1138 - Predloga za srednjo inkontinenco
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložki za inkontinenco ABENA SAN premium so zasnovani z mislijo na potrebe uporabnikov, ki se soočajo z različnimi stopnjami inkontinence. Ti visokokakovostni izdelki so prilagojeni za zagotavljanje maksimalne zaščite, udobja in diskretnosti. Z različnimi stopenjmi vpojnosti so Vložki za inkontinenco ABENA SAN premium odlična izbira za vsakogar, ki išče zanesljivo rešitev za obvladovanje inkontinence v svojem vsakdanjem življenju.

Izdelki so anatomsko oblikovani, kar zagotavlja, da se popolnoma prilegajo telesu in omogočajo uporabniku, da se počuti naravno in udobno v vseh situacijah. Vgrajena zračna zaščitna plast preprečuje potenje in draženje kože, medtem ko neslišna zaščitna folija zagotavlja diskretnost. Dodatna zaščita v predelu pasu in hrbta, skupaj z razširjenimi robovi, ki preprečujejo iztekanje, nudi dodatno varnost in mir.

ABENA SAN premium predloge, nosilci skandinavskega okoljskega certifikata „The Swan“, so izdelani iz materialov, ki so prijazni tako do kože kot do okolja. To pomeni, da ne le da skrbijo za vaše zdravje, ampak tudi zmanjšujejo vpliv na okolje. Za optimalno delovanje in vpojnost se priporoča uporaba skupaj s fiksirnimi hlačkami, ki so posebej oblikovane za to vrsto predlog.

S temi predlogami bodo uporabniki lahko znova začutili samozavest in nadzor nad svojim življenjem, saj zagotavljajo zaščito tam, kjer je najbolj potrebna, hkrati pa ohranjajo dostojanstvo in udobje.