Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Plenice za odrasle TENA Slip Proskin

Plenice za odrasle TENA Slip Proskin

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1149 - Plenice za težko inko.- obseg pasu od 50-80CM, DNEVNA
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Plenice za odrasle TENA Slip Proskin so namenjene ljudem, ki delno ali popolnoma izgubijo nadzor nad izločanjem urina in/ali blata.

Primerne so za osebe, ki težko zadržijo urin ali blato, niso zmožni iti na stranišče ali pa so priklenjeni na posteljo.

V nasprotju s drugimi plenicami za odrasle so TENA Slip ProSkin plenice iz mehkega tkanini podobnega materiala, se tesno prilegajo telesu in zagotavljajo visoko stopnjo zaščite pred iztekanjem. So idealne za manj pokretne osebe ali za menjavo izdelka v postelji.

Zahvaljujoč tehnologiji FeelDry Advanced izdelek hitro vpije tekočino, jo zadrži stran od površine kože in jo tako ohranja suho. Jedro, ki hitro vpija tekočino, varno zadrži tudi večje količine urina in zagotovi suhost.

Popolnoma zračni vrhnji sloj s  ConfioAir tehnologijo pa omogoča dihanje kože. Vse te funkcije pomagajo ohranjati naravno zdravje kože. Odprta oblika z močnimi samolepilnimi jezički zagotavlja preprosto menjavo izdelka stoje ali leže ter omogoča enostavno ponovno pričvrstitev in prilagajanje za popolno in varno prileganje. Za zagotavljanje svežine izdelek vključuje nevtralizator vonja in pokazatelj mokrote, ki pokažeta, kdaj je čas za menjavo izdelka.

 • Trojna zaščita za zdravo kožo.
 • Tehnologija FeelDry Advanced.
 • Visoko vpojno jedro.
 • Trojna zaščita za zdravo kožo – Trojna zaščita za suhost, mehkobo in varovanje pred iztekanjem, ki pomaga ohranjati zdravo kožo.
 • Tehnologija FeelDry Advanced – Vrhnji in vpojni sloj tekočino zadržita stran od površine kože, in jo tako ohranjata suho.
 • Visoko vpojno jedro – Hitro delujoče, visoko vpojno jedro zagotavlja varovanje pred uhajanjem.
 • Zračni materiali – Zračni, tkanini podobni materiali, omogočajo kroženje zraka ter zagotavljajo zdravje kože in udobje.
 • Posebej široki pričvrstitveni trakovi za udobno prileganje – Omogočajo preprosto pričvrstitev in večkratno prilagoditev za zagotavljanje popolnega prileganja, zaščite in izjemnega udobja.
 • Odobrila agencija Skin Health Alliance – Ker agencija Skin Health Alliance odobri vse izdelke TENA ProSkin, ste lahko prepričani, da so prijazni do kože. Ta odobritev pomeni jamstvo, da so izdelke dermatološko testirali in preverili neodvisni strokovnjaki za zdravje kože.
 • Indikator vlažnosti – Indikator vlažnosti na zunanji strani izdelka za inkontinenco se iz rumene barve obarva v modro, ko je čas, da izdelek zamenjate.
 • Dermatološko testirano – Izdelki TENA ProSkin so dermatološko testirani in dokazano zagotavljajo učinkovitost in nežnost.
 • Nevtralizator vonja – Takoj in ves čas uporabe nevtralizira neprijeten vonj.