Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Posteljna podloga TENA plus

Posteljna podloga TENA plus

Na zalogi
Predvidena dostava do 25. 4. 2024
Šifra izdelka: 1685
Količina:
14,26
Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1163 - Posteljne predloge 60X90 cm
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Na zalogi
Predvidena dostava 25. 4. 2024
Šifra izdelka: 1685
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Posteljna podloga TENA Plus predstavlja vrhunsko rešitev za posameznike, ki se soočajo z izzivom urinske inkontinence. Ta izdelek je oblikovan z mislijo na potrebe uporabnikov, saj zagotavlja maksimalno vpojnost in hkrati ohranja kožo suho ter zaščiteno pred vlago. Sestavljena iz visoko vpojnega jedra, podloga učinkovito zadržuje tekočine, kar zmanjšuje tveganje za draženje kože in zagotavlja mirnejši spanec brez prekinitev. Mehka površina podloge je prijetna na dotik in ne povzroča neugodja, kar pomeni, da se uporabniki lahko celo noč počutijo udobno in zaščiteno.

V uporabi je enostavna in higienična; po uporabi jo preprosto zamenjate z novo. Ta pristop minimizira možnost okužb in zagotavlja čisto in suho okolje za spanje.

Posteljna podloga TENA Plus je idealna izbira za osebe, ki si želijo zagotoviti nočno varnost in udobje brez skrbi o uhajanju tekočine. Njena uporaba ne le da olajša vsakodnevno nego, ampak prispeva tudi k boljši kakovosti življenja in samostojnosti uporabnikov, zagotavljajoč mirne in suhe noči.

Tehnični podatki