Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Plenice za odrasle TENA FLEX

Plenice za odrasle TENA FLEX

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Plenice za odrasle TENA Flex so inovativna rešitev za tiste, ki se soočajo z izzivi inkontinence. Ta izdelek je posebej zasnovan, da zagotovi udobje, varnost in lahkotnost uporabe, tako da ljudem omogoča, da živijo polno življenje brez nepotrebnih skrbi.

Ena od ključnih značilnosti TENA Flex plenic je prilagodljiv pas s ježki, ki omogoča enostavno prilagajanje in udobno namestitev. S tem inovativnim dizajnom se plenice popolnoma prilegajo telesu in ostanejo na mestu, kar zagotavlja varnost in zaščito pred iztekanjem. Ne glede na to, ali greste na dolg sprehod ali opravljate vsakodnevne naloge, vam TENA Flex plenice omogočajo svobodo gibanja in samozavestno življenje.

Poleg udobnega prileganja imajo TENA Flex plenice tudi visoko vpojno jedro, ki učinkovito zadržuje tudi večje količine urina. To pomeni, da se lahko brezskrbno posvetite svojim dejavnostim, ne da bi se morali neprestano ozirati na menjavo plenic. Zračni vrhnji sloj plenic omogoča koži dihanje in ohranja suhost, kar preprečuje neprijeten občutek vlažnosti in draženja kože.

Pri izbiri plenic je pomembno tudi upoštevati okolje. TENA Flex plenice so zasnovane tako, da zmanjšujejo vpliv na okolje, saj vsebujejo material, ki omogoča boljšo razgradljivost. Tako lahko varno in odgovorno skrbite za svoje potrebe, ne da bi obremenjevali okolje.

Vse te lastnosti TENA Flex plenic jih postavljajo v ospredje med izdelki za inkontinenco. Ne glede na vaše življenjske okoliščine vam TENA Flex plenice zagotavljajo zaupanje, udobje in varnost, ki jih potrebujete za aktivno in polno življenje.