Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / VLOŽKI ZA MOŠKE ATTENDS MEN

VLOŽKI ZA MOŠKE ATTENDS MEN

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1183 - Moška predloga za srednjo inko. vpojnost vsaj 600 ml
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložki za moške ATTENDS MEN so zasnovani z mislijo na diskretnost in udobje moških, ki se soočajo z rahlim do zmernim uhajanjem urina. Ta izdelek omogoča moškim, da ohranijo samozavest in aktivni življenjski slog, ne da bi jih skrbelo za morebitne neprijetnosti. Vložki so oblikovani kot ščit, ki se prilega anatomiji moškega telesa, zagotavljajo pa varno in udobno zaščito.

Z super vpojnim jedrom vložki ATTENDS MEN zagotavljajo visoko stopnjo vpojnosti, kar pomeni, da ostane površina v stiku s kožo suha, tveganje za draženje kože pa je minimalno. Vložki so tudi izredno tanki in diskretni, kar omogoča, da jih moški lahko nosijo pod katerim koli oblačilom brez skrbi, da bi bili vidni.

Poleg vpojnosti vložki ATTENDS MEN nudijo tudi zaščito pred neprijetnimi vonjavami, saj vsebujejo material, ki nevtralizira vonj urina. To moškim omogoča dodatno samozavest, saj se lahko zanesejo na to, da bodo ostali sveži in čisti skozi ves dan.

Na voljo so različne stopnje vpojnosti, kar omogoča posamezniku, da izbere vložek, ki najbolj ustreza njegovim potrebam. Nekateri moški potrebujejo le rahlo zaščito, drugi pa se morda soočajo s pogostejšim ali močnejšim uhajanjem. Prav tako je pomembno, da izberete vložek, ki se prilega vašemu načinu življenja in aktivnostim, ki jih opravljate.

Uporaba vložkov za moške ATTENDS MEN je preprosta in ne zahteva posebnega prilagajanja, saj so ti vložki zasnovani tako, da ustrezajo vsakdanjemu življenju. Zato so idealna izbira za tiste, ki iščejo zanesljivo, diskretno in udobno rešitev za uhajanje urina.