Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Hlačne plenice / Hlačne plenice MoliCare Mobile

Hlačne plenice MoliCare Mobile

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Hlačne plenice MoliCare Mobile predstavljajo revolucionarno rešitev za odrasle z izzivom inkontinence, ponujajoč optimalno kombinacijo udobja, zračnosti in zaščite. Izdelane iz visokokakovostnega mehkega zračnega materiala, te hlačne plenice zagotavljajo, da koža ostane suha in zdrava, hkrati pa omogočajo koži, da diha, kar je ključno za preprečevanje draženja in ohranjanje dobrega počutja. Njihova ergonomska oblika se popolnoma prilagaja telesu, kar zagotavlja diskretno nošenje in udobje skozi ves dan.

Inovativnost Hlačnih plenic MoliCare Mobile se kaže v njihovi enostavnosti uporabe; z njimi se oblačite enako kot z običajnim spodnjim perilom, kar poudarja neodvisnost in samozavest uporabnikov. Zasnovane so s tehnologijo nevtralizacije vonjav, ki absorbira in učinkovito nevtralizira neprijetne vonjave, s čimer zagotavljajo svežino in ohranjajo dostojanstvo uporabnika.

Razpoložljive v različnih velikostih, hlačne plenice MoliCare Mobile ustrezajo individualnim potrebam in oblikam telesa, kar zagotavlja, da vsak posameznik najde svoje idealno prileganje. Ta pristop k individualizirani skrbi poudarja naše razumevanje, da je vsak uporabnik edinstven, s specifičnimi potrebami in željami.

Zagotovite si mir in udobje z Hlačnimi plenicami MoliCare Mobile – izdelkom, ki združuje inovacijo in skrb za uporabnike, omogoča ohranjanje aktivnega življenjskega sloga in podpira samostojnost ter dostojanstvo.