Abena San Special

Na zalogi
Predvidena dostava do 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 4107
Količina:
15,49
Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1102 - PREDLOGA ZA FEKALNO INKONTINENCO
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Na zalogi
Predvidena dostava 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 4107
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

ABENA San Special predstavlja vrhunec inovativnosti v negi oseb z inkontinenco, ponuja pa zanesljivo in diskretno zaščito za tiste, ki se soočajo s fekalno inkontinenco. Ta anatomsko oblikovana predloga je zasnovana tako, da se prilega naravnim krivinam telesa, kar omogoča maksimalno udobje in minimalno opaznost.

Predloga ABENA San Special je opremljena z naprednimi tehnološkimi funkcijami. Njeno jedro, opremljeno s tehnologijo Top-Dry, zagotavlja hitro absorpcijo in ohranja suho površino, kar je ključnega pomena za preprečevanje draženja kože. Zunanja zračna folija, ki spominja na tekstil, dodatno prispeva k udobju in zmanjšuje možnost razvoja neprijetnih vonjav.

Posebna značilnost predloge so učinkovite pregrade, ki preprečujejo iztekanje. Vgrajeni žepki varno zadržijo vsebino, tudi ko pride do izločanja pod pritiskom, kar je še posebej pomembno v primerih akutne inkontinence. Predloga je primerna tako za uporabo pri fekalni kot urinarski inkontinenci, kar zagotavlja univerzalnost in praktičnost uporabe.

Za optimalne rezultate priporočamo uporabo predloge ABENA San Special v kombinaciji s tesno prilegajočim se spodnjim perilom, kot so fisirne hlačke Abena Fix, ki zagotavljajo dodatno varnost in podporo.

ABENA San Special je idealna rešitev za tiste, ki si želijo ohraniti aktivni življenjski slog z zaupanjem, da so zaščiteni pred neprijetnostmi, ki jih prinaša inkontinenca. Ta predloga ne samo da izboljšuje kakovost življenja, ampak tudi omogoča ohranjanje dostojanstva in samostojnosti posameznikov.

Tehnični podatki