Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / ATTENDS SOFT vložki za inkontinenco

ATTENDS SOFT vložki za inkontinenco

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1138 - Predloga za srednjo inkontinenco
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Attends Soft vložki za inkontinenco so visoko kakovostni higienski vložki, namenjeni zagotavljanju varnosti in udobja za osebe z oslabljenim mehurjem. Izdelani so z uporabo naprednih tehnologij, ki omogočajo odlično vpojnost in zaščito pred iztekanjem, kar uporabnikom zagotavlja mir in samozavest v vsakdanjem življenju. Vložki so na voljo v različnih velikostih in stopnjah vpojnosti, kar omogoča individualno prilagajanje potrebam posameznika, ne glede na intenzivnost inkontinence.

Ključna prednost Attends Soft vložkov je njihova zasnova, ki zagotavlja diskretnost in udobje. Vložki so tanke, a izjemno vpojne strukture, kar pomeni, da kljub visoki stopnji zaščite ostanejo skoraj neopazni pod oblačili. Poleg tega je vsak vložek posamezno pakiran, kar povečuje higienski standard in omogoča enostavno prenašanje in uporabo.

Zaščitna površina vložka je oblikovana tako, da kožo ohranja suho in preprečuje draženje, kar je še posebej pomembno za osebe z občutljivo kožo. Prav tako so vložki dermatološko testirani in ne vsebujejo lateksa, kar zmanjšuje tveganje za alergijske reakcije in zagotavlja, da so primerni tudi za uporabnike z občutljivo kožo.

Attends Soft vložki za inkontinenco so idealna rešitev za osebe, ki iščejo zanesljivo zaščito, ne da bi pri tem žrtvovali udobje ali diskretnost. Ta izdelek je primeren tako za manjše kot srednje velike težave z inkontinenco, zagotavljajo pa tudi večjo samostojnost in kakovost življenja.