Vložki za inkontinenco ID form

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1148 - Predloga za težko inko., vpojnost vsaj 1000 ml
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Vložki za inkontinenco ID form so ključna rešitev za posameznike, ki se soočajo s težavami nenadzorovanega uhajanja urina ali blata, pogosto povezano s starostjo, operacijami ali določenimi zdravstvenimi stanji. Ta izdelek je zasnovan tako, da zagotavlja visoko stopnjo vpojnosti in udobja za uporabnike.

Predloge so anatomsko oblikovane, kar pomeni, da sledijo naravni obliki telesa in zagotavljajo optimalno prileganje brez neprijetnega drgnjenja ali zdrsavanja. To je še posebej pomembno za ohranjanje kože suhe in zdrave, saj preprečuje draženje kože, ki bi lahko sicer nastalo zaradi vlage.

Vložki za inkontinenco ID form so izdelani iz materialov, ki ne vsebujejo lateksa, kar je idealno za tiste z alergijami ali občutljivo kožo. Prav tako so vložki dermatološko testirani in dokazano ne povzročajo kožnih iritacij.

Zahvaljujoč njihovi enkratni uporabi so ti vložki higienična rešitev, saj jih po uporabi preprosto zavržemo, kar zmanjša tveganje za nastanek okužb ali drugih komplikacij. Vložki so namenjeni zagotavljanju suhosti, varnosti in dostojanstva za uporabnike, hkrati pa jim omogočajo, da ostanejo aktivni in samozavestni v vsakodnevnih aktivnostih.

Uporaba teh vložkov je preprosta in jasna, kar je še posebej pomembno za starejše ali nepoučene osebe. Priložena navodila zagotavljajo vse potrebne informacije za pravilno uporabo in menjavo predlog, kar uporabnikom olajša samostojno obvladovanje njihovega stanja.