Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Posteljna podloga ATTENDS

Posteljna podloga ATTENDS

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Posteljna podloga Attends je inovativna rešitev, zasnovana z mislijo na potrebe posameznikov, ki se soočajo s težavami uhajanja tekočin med spanjem. Ta izdelek ponuja neprecenljivo zaščito in udobje skozi celotno noč, zahvaljujoč visokokakovostnim materialom, ki so uporabljeni v njegovi izdelavi. Z izjemno absorpcijsko zmožnostjo posteljna podloga Attends zagotavlja, da ostane posteljnina suha, s čimer prispeva k bolj mirnemu in neprekinjenemu spancu.

Primerna je za uporabnike vseh starosti, vključno s starejšimi osebami in otroki, ter ponuja enostavno rešitev za ohranjanje higiene in udobja v domačem okolju. Njena uporaba je intuitivna in nezahtevna, kar omogoča, da jo lahko brez težav uporabljajo tudi nepoučeni uporabniki. Poleg tega je njena zasnova diskretna, kar pomeni, da se podloga neopazno vključi v vsakdanje okolje, ne da bi povzročala občutek nelagodja ali sramu.

Prednosti posteljne podloge Attends niso le v njeni funkcionalnosti, ampak tudi v zagotavljanju psihološkega miru tako uporabnikom kot skrbnikom. Vedenje, da je postelja zaščitena pred morebitnimi nezgodami, pripomore k boljši kakovosti spanca in zmanjšuje skrb za morebitno dodatno pranje in čiščenje. Posteljna podloga Attends je zato nepogrešljiv pripomoček v vsakem gospodinjstvu, kjer se soočajo s težavami uhajanja tekočin, saj zagotavlja udobje, varnost in enostavnost uporabe.