Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

 

Počivalnik Beatrice je izjemno udoben naslonjač, ki izstopa po svoji elegantni obliki in vrhunski funkcionalnosti. Namenjen je vsem, ki si želijo kakovostnega počitka in udobja v svojem domu, brez kompromisov glede sloga in funkcionalnosti.

Glavna značilnost Počivalnika Beatrice je njegova izjemna zasnova, ki združuje klasično eleganco s sodobno funkcionalnostjo. Natančno izdelani detajli, kot je šiv, ki poudarja konture naslonjača, ga naredijo edinstvenega v svojem klasičnem videzu. Na voljo je v standardni različici z dvema motorjema in E4 mehanizmom, ki omogoča neodvisno nagibanje hrbtnega naslona in prilagajanje opore za noge, ter dvig nog. Poleg tega je na voljo tudi na zahtevo v različici z dvema motorjema in E5 mehanizmom, ki poleg funkcij E4 mehanizma omogoča tudi popolno ležeč položaj, vertikalni dvig mize ter neodvisno prilagajanje hrbtnega naslona in opore za noge.

Počivalnik Beatrice je idealna izbira za vse generacije, ki cenijo udobje, slog in praktičnost. Primeren je tako za starejše, ki potrebujejo dodatno podporo in udobje med počitkom, kot tudi za vse, ki si želijo elegantnega dodatka k svojemu domu. S svojo funkcionalnostjo in estetiko bo Počivalnik Beatrice postal nepogrešljiv kos pohištva v vašem domu, kjer se boste lahko sprostili in uživali v udobju po napornem dnevu.

Ob naročilu je potrebno položiti minimalno 50% vrednost izdelka.

Dobavni rok za počivalnik je 20 – 40 dni.

Prevoz in montaža nista vključena v ceno!

Tehnični podatki