Počivalnik Lady Fit 4 motorji

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

 

Počivalnik Lady Fit 4 motorji je vrhunski naslonjač, ki združuje udobje, funkcionalnost in vrhunsko prilagodljivost. Namenjen je vsem, ki si želijo udobnega in enostavnega načina sprostitve ter počitka v udobju lastnega doma. Ta inovativni počivalnik je zasnovan posebej za ljudi, ki imajo težave s premikanjem ali se soočajo s težavami v sklepih, pa tudi za vse, ki cenijo udobje in kakovost.

Glavna prednost Počivalnika Lady Fit 4 motorji je njegova izjemna prilagodljivost. S štirimi vgrajenimi motorji omogoča natančno prilagajanje položaja sedenja in ležanja po vaših individualnih potrebah. S tem lahko popolnoma prilagodite podporo za vratni in ledveni del ter tako zagotovite maksimalno udobje med počitkom. Ne glede na to, ali želite dvigniti noge za sprostitev ali počivati z rahlo nagnjenim hrbtnim naslonom, vam Počivalnik Lady Fit omogoča enostavno in natančno nastavitev.

Priročno upravljanje z električnimi motorji omogoča gladko spreminjanje položajev brez napora. S pritiskom na gumb lahko spustite hrbtni naslon, dvignete oporo za noge ali se celo povsem dvignete v stoječ položaj, kar olajša vstajanje iz naslonjača. Ta funkcionalnost je še posebej koristna za tiste, ki imajo težave z mobilnostjo ali potrebujejo dodatno pomoč pri vstajanju.

Počivalnik Lady Fit 4 motorji je zasnovan tudi s poudarkom na ergonomiji in udobju. Oblazinjen naslon za glavo in podpora za spodnji del hrbtenice zagotavljata dodatno udobje in podporo med počitkom. Poleg tega je na voljo v dveh elegantnih barvnih različicah, bordo rdeči in modri, ki se lepo prilegata različnim notranjim stilom.

V skladu z našim poslanstvom zagotavljanja najboljših možnih rešitev za izboljšanje kakovosti življenja, Počivalnik Lady Fit 4 motorji predstavlja vrhunsko izbiro za vse, ki iščejo udoben, prilagodljiv in funkcionalen naslonjač za domačo uporabo. S tem izjemnim izdelkom boste lahko uživali v udobju in sprostitvi, ne da bi se morali odreči svoji samostojnosti in udobju lastnega doma.

Ob naročilu je potrebno položiti minimalno 50% vrednost izdelka.

Dobavni rok za počivalnik je 20 – 40 dni.

Prevoz in montaža nista vključena v ceno!

Tehnični podatki