Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Za boljše počutje / Opornice in ortopedski pripomočki / Opornica za koleno Mediroyal BASIC ARTRO CRX603

Opornica za koleno Mediroyal BASIC ARTRO CRX603

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Opornica za koleno Mediroyal BASIC ARTRO CRX603 je ravna pletena kolenska opornica, posebej zasnovana za zdravljenje pooperativne otekline in težav z meniskusom.

Opornica za kolena s kompresijo in posebnimi dodanimi blazinicami iz viskoelastične pene, ki se prilagodita na telesno temperatur. Blazinice so bile dodane tako, da pokrivajo vezi in sklepe za zagotavljanje lokalne kompresije. Opora ima dve spirali na strani za dodatno podporo.

Bolniki z osteoartritisom kolena in poškodbami meniskusa pogosto trpijo zaradi bolečin in otekline v sklepih. Oteklina lahko vodi do zmanjšanega obsega gibanja z inhibicijo mišične aktivnosti. Opornica za koleno Mediroyal BASIC ARTRO je linija opornic za kolena s kompresijo in posebnimi dodanimi blazinicami iz viskoelastične pene, ki se prilagodita na telesno temperatur. Blazinice so bile dodane tako, da pokrivajo vezi in sklepe za zagotavljanje lokalne kompresije. Opora ima dve spirali na strani za dodatno podporo. Opornica za koleno ima tudi tri kompresijske cone, ki so bile izdelane tako, da oteklina počasi izginja iz središča sklepa in se premika navzven proti območju mišic.

Opornica za koleno Mediroyal BASIC ARTRO deluje odlično po artroskopiji, ko je oteklina pri bolniku čez koleno in je občutljiv na pritisk.

Indikacije

  • Poškodbe meniskusa z oteklino nad sklepno špranjo,
  • pooperativno otekanje po artroskopski operaciji,
  • oteklina po poškodbi,
  • vnetja in osteoartritis v kolenu.