Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Za boljše počutje / Opornice in ortopedski pripomočki / Opornica za gleženj Mediroyal MBA 141 Armis Ankle

Opornica za gleženj Mediroyal MBA 141 Armis Ankle

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Opornica za gleženj Mediroyal MBA 141 Armis Ankle je funkcionalna rešitev za vaše aktivnosti v kolikor imate težave z gležnjem. Narejen je iz balističnega najlona® z visoko rip-stop funkcijo, ki lahko prenese najtežje aktivnosti. Armis™ Ankel je opremljen s sistemom zapiranja Boa® za hitro in enostavno podporo in stabilnost po meri. Sistem uporablja polimerno prevlečeno jekleno žico, ki zagotavlja trdnost in vzdržljivost skupaj z najlonskimi in plastičnimi žičnimi vodili, odpornimi proti trganju.

Zasnova je brezšivna pod nogo in ima fleksibilno ahilovo območje, izdelano iz zračne membrane. Bočna in medialna stabilnost prihaja iz dveh plastičnih ostankov v žepih opornice.

Za individualno stabilnost je opornica opremljena z dvema križnima trakovoma, ki sta pritrjena na stran opornice. Kombinacija s sistemom zapiranja Boa®, plastičnimi ostanki in posameznim križnim trakom naredi opornico za gleženj Mediroyal MBA 141 Armis Ankle eno izmed najmočnejših na trgu.