Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Za boljše počutje / Opora za zapestje Prim AirMed AM204G

Opora za zapestje Prim AirMed AM204G

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Opora za zapestje Prim AirMed AM204G predstavlja ključno rešitev za osebe, ki se soočajo s težavami kot so sindrom karpalnega kanala, tendinitis in druge podobne težave z zapestjem. Ta medicinski pripomoček je zasnovan z mislijo na udobje in učinkovitost, hkrati pa zagotavlja potrebno podporo za hitrejše okrevanje.

Prim AirMed AM204G je izdelana iz kakovostnih materialov, ki vključujejo zračni velur in visoko kakovostne pene. Troplastna struktura, ki vključuje peno, velur in gobo, zagotavlja optimalno prilagodljivost in zračnost, kar omogoča dolgotrajno uporabo brez nelagodja. Opremljena je z anatomska oblikovanimi aluminijastimi ploščami, ki so upogibljive in omogočajo individualno prilagoditev ortoze za maksimalno udobje in učinkovitost.

Zapiranje z ježki omogoča enostavno prilagajanje opornice, kar je še posebej pomembno za starejše uporabnike ali tiste z omejeno gibljivostjo. Nastavljivi trakovi omogočajo dodatno individualno kompresijo, kar je ključno pri zdravljenju poškodb ali kroničnih stanj. Izdelek je na voljo v dveh velikostih, kar omogoča prilagoditev različnim obsegom zapestja in zagotavlja, da lahko vsakdo najde primerno oporo.

Uporaba opore AM204G ni omejena le na dnevno nošenje; primerna je tudi za nočno uporabo, kar omogoča neprekinjeno podporo in terapijo. Pralna je na roke, kar uporabnikom omogoča enostavno vzdrževanje in dolgotrajno higieno.

Z vključitvijo te ortoze v svoj vsakdan bodo uporabniki opazili zmanjšanje bolečine, povečanje funkcionalnosti zapestja in hitrejše okrevanje, kar bo izboljšalo njihovo kakovost življenja in jim omogočilo aktivnejše sodelovanje v vsakodnevnih aktivnostih.