Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Za boljše počutje / Opornice in ortopedski pripomočki / Manšeta za zapestje – Mueller, obojestranska

Manšeta za zapestje – Mueller, obojestranska

Na zalogi
Predvidena dostava do 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 1705
Količina:
16,79
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 1705
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Manšeta za zapestje Meuller nudi odlično kompresijo in zagotavlja stabilno oporo, hkrati pa ohranja optimalno gibljivost. Namenjena je namestitvi na zapestje in bo v veliko pomoč pri šibkemu, togemu ali bolečemu zapestju.

Omogoča izjemno enostavno namestitev, saj manšeto preprosto potegnete čez dlan na zapestje in palec povlečete skozi za to namenjeno odprtino. Pri lajšanju dolgotrajne problematike je primerna za vsakodnevno uporabo, priporočljivo pa jo je nositi preko dneva. Nameščena naj ne bo pretesno.

Izdelana je iz visoko kakovostnega mehkega neoprena, ki odlično ohranja telesno toploto, to pa posledično pripomore k povečanemu pretoku krvi in pospešeni regeneraciji. Le ta je luknjičasto zasnovan, zaradi česar zagotavlja optimalno zračenje in dolgotrajno udobje.

Manšeta je oblikovana tako, da je primerna za levo ali desno zapestje. Na voljo je v eni velikosti in elegantni črni barvi.

Obseg zapestja: 15 – 30 cm

Tehnični podatki