Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / Opora za palec Prim AirMed AM202G

Opora za palec Prim AirMed AM202G

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Opora za palec Prim AirMed AM202G je vrhunski medicinski pripomoček, zasnovan za stabilizacijo in imobilizacijo palca ter karpalnega predela zapestja. Izdelana iz inovativnih materialov, kot so pena, velur in goba, ta ortoza zagotavlja optimalno udobje in zračnost med nošenjem. Struktura izdelka je trislojna, kar omogoča, da je opora lahka, a izredno trpežna. Značilna kompaktnost in brezšivnost skupaj s prilagodljivimi aluminijastimi medialno-lateralnimi ploščami zagotavlja, da se izdelek popolno prilega vaši roki, ne da bi pri tem oviral gibanje.

Zaradi svoje bilateralne zasnove je Prim AirMed AM202G primerna tako za levi kot desni palec, kar uporabnikom omogoča večjo fleksibilnost in enostavnost uporabe. Sistem zapiranja z ježki poskrbi za preprosto prilagajanje opore, kar je še posebej pomembno za starejše uporabnike, ki cenijo nezapletene rešitve. Opora je na voljo v dveh velikostih, S in L, kar omogoča prilagajanje obsegu zapestja od 14 do 22 cm.

Prim AirMed AM202G je idealna za tiste, ki trpijo zaradi zlomov, artritisa, rizartroze palca ali poškodb, ki zahtevajo posttravmatsko imobilizacijo. Prav tako je učinkovita pri lajšanju simptomov sindroma karpalnega kanala. Za vzdrževanje ortoze je priporočljivo ročno pranje z nevtralnim milom, brez izpostavljanja direktni toploti ali sončni svetlobi, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka.