Texenergy Dokolenke unisex

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Texenergy Dokolenke unisex so pripomoček pri preprečevanju revmatskih tegob, oslabelosti mišičevja ter krčev v predelu nog pod kolenom navzdol.

Pomagajo pri otekanju in okornosti nog, v primeru lokalnih poškodb ter ortopedskih nepravilnostih (npr. v primeru ploskega stopala).

Ker tkanina izboljšuje bio-stimulacijo in mikro-cirkulacijo, dokolenke izboljšujejo prekrvavitev ter pomagajo pri preprečevanju nastajanja krčnih žil.

Tkanina deluje tudi kot regulator toplote tako dokolenke pozimi ohranjajo stopalo toplo, poleti pa hladno.

Kombinacija kovin bakra, cinka in silicija deluje antibakterijsko in tako preprečuje prekomerno potenje nog in omili revmatske bolečine.

To omogoča posebna tkanina, v katero so vpletene niti cinka, bakra in silicija, ki deluje protibolečinsko in sicer tako, da prekine pot bolečine od lokacije poškodbe do centra v možganih.

Izdelki Texenergy so medicinski pripomočki namenjeni aktivnemu lajšanju bolečin na osnovi elektromagnetoterapije.

Narejene so iz posebne elastične tkanine z vtkanimi kovinskimi nitmi iz bakra in cinka, ki so vtkane v matrici iz silicija, tako da se ob nošenju ustvari elektromagnetno polje.

Rezultat je zmanjšanje edema, vnetja sklepov in mišic in posledično zmanjšanje bolečine in povečanje funkcionalnosti sklepov.

Namenjeni so lajšanju tako akutnih kot kroničnih bolečin, ne glede na vzrok nastanka.

Pri akutni bolečini se rezultat nošenja občuti že po nekaj urah ali prve dni nošenja, pri kroničnih bolečinah pa je za boljši rezultat potrebno počakati 7 do 10 dni.

Terapija je varna in brez stranskih učinkov. Uporaba je odsvetovana le, če imate srčni spodbujevalnik ali ste noseči.