Opora za koleno s silikonom Prim Aqtivo Sport

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Opora za koleno s silikonom Prim Aqtivo Sport je športna opora z vgrajenimi fleksibilnimi 3D vlakni, ki nudi nežno in učinkovito kompresijo med aktivnostmi. Ščiti mišice in sklepe pred obremenitvijo, spodbuja krvni obtok in zmanjšuje vibriranje mišic. Je oblazinjena in ima stranske stabilizatorje.

Ima vgrajen sistem proti zdrsu »Anti-Slip System«, ki preprečuje zdrs opore in zagotavlja, da tudi med aktivnostjo ostane na svojem mestu. Opora je anatomsko oblikovana, zato omogoča varnejše prileganje in večjo svobodo gibanja. Mehko območje pod kolenom omogoča uporabo skozi ves dan.

Anatomska blazinica pomaga pri centriranju pogačice, razpršitvi napetosti in zmanjšanju obremenitve kolena. Ščiti pred preobremenitvijo tetive in zmanjša tveganje za poškodbe. Skupaj s kompresijsko tkanino prispeva k zmanjšanju vnetij in modric. Opora ima tudi stranske stabilizatorje za večji mediolateralni nadzor.

Opora je brezšivna in nudi še večje udobje, brez tiščanja in drgnjenja.

Kdaj uporabljati opora za koleno s silikonom Prim Aqtivo Sport?

  • stabilizacija in kompresija po manjših poškodbah kolena,
  • lažja oblika artroze in artritisa kolena,
  • manjše poškodbe, nestabilnost, blažji zvini, sklepni izlivi in vnetja, postoperativna vnetna stanja,
  • preventivna uporaba pri športnih in delovnih aktivnostih,
  • proprioceptivna stimulacija.

Vsi elastični povoji Aqtivo so zasnovani za maksimalno zračnost in vključujejo tkanino AirQuick, ki hitro absorbira in odvaja vlago navzven ter omogoča neprekinjen pretok zraka. Suha koža, popolno udobje.

Elastične opore Aqtivo Sport, strukturirane iz lahkih in prožnih 3D vlaken, se prilagajajo kot druga koža ter zagotavljajo mehko in blagodejno kompresijo med športno vadbo. Njihova selektivna kompresijska področja ščitijo mišice in sklepe pred preobremenitvami, dajejo prednost prekrvavitvi in povečajo raven propriocepcije za boljše športne rezultate. Elastične opore Aqtivo Sport so zasnovane za kar največjo zračnost in vključujejo tkanino AirQuick, ki hitro absorbira in odvaja vlago navzven ter omogoča neprekinjen pretok zraka.

Vzdrževanje: Pred pranjem zaprite vse mikro ježke. Za čiščenje ne uporabljajte alkohola ali topil. Prepričajte se, da na izdelku ni ostankov detergenta. Izperite z veliko količino vode. Po pranju uporabite brisačo ali krpo, da vpijete odvečno vodo iz izdelka in pustite, da se osuši na sobni temperaturi. Ne izpostavljajte ga neposrednim virom toplote in ne obesite ga neposredno na soncu.

Opozorila: Prekomerna kompresija lahko povzroči intoleranco, zato priporočamo prilagoditev kompresije na optimalno stopnjo. Za njegovo prilagoditev namestite izdelek v ustrezen del sklepa tako, da bo poravnan oziroma prilagojen zaporedju gibanja mišic. Izdelek ne sme povzročati motenj ali nelagodja pri uporabi. Na podpornih območjih s pritiskom koža ne sme biti poškodovana ali preobčutljiva. Opore ne nosite med kopanjem, tuširanjem ali plavanjem. Ježka ne smete prilepiti na izdelke, saj lahko strga in uniči tkanino, zato ga morate prilepiti na površino traku, ki je posebej oblikovana zanj.

Tehnični podatki