Na zalogi
Predvidena dostava do 23. 7. 2024
Šifra izdelka: 2275
Količina:
94,00
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 0566 - Električna negovalna postelja s trapezom za obračanje, varovalnima ograjicama in mizico
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS na dan
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Na zalogi
Predvidena dostava 23. 7. 2024
Šifra izdelka: 2275
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Obposteljna mizica je nepogrešljiv pripomoček za starejše osebe z omejeno mobilnostjo. Ta vsestranska mizica omogoča, da imajo vse pomembne predmete, kot so hrana, pijača in osebni predmeti, vedno pri roki, ne da bi morali zapustiti udobje postelje.

Ena glavnih prednosti obposteljne mizice je njena funkcionalnost. Uporablja se lahko tudi z invalidskim vozičkom, saj zagotavlja stabilno površino za različne aktivnosti, od uživanja obrokov do branja in pisanja.

Obposteljna mizica stoji na štirih kolesih, ki jih je mogoče zakleniti, da preprečimo neželeno premikanje. Njena kovinska konstrukcija je trpežna in zagotavlja dolgotrajno uporabo, medtem ko je površina mize izdelana iz lesa, kar ji daje prijeten in topel videz. Lesena površina mize ima dvignjene robove, ki preprečujejo zdrs knjig ali drugih predmetov, kar povečuje varnost in udobje.

Prilagajanje kota mizice je preprosto, saj ima nagibni mehanizem, ki omogoča naklon do 45 stopinj. Ta prilagodljivost omogoča enostavno iskanje popolnega položaja za katero koli dejavnost, naj bo to prehranjevanje, branje ali uporaba tablice ali prenosnika.

Ena izmed pomembnih prednosti te obposteljne mizice je njen prostor za varčevalni dizajn. Miza se zlahka potisne pod posteljo, zaradi česar je odlična izbira za majhne bivalne prostore. Ta funkcija pomaga ohranjati prostor okoli postelje urejen in neoviran, kar spodbuja varnejše in bolj organizirano okolje.

Za starejše osebe, ki morajo dalj časa preživeti v postelji ali na invalidskem vozičku, je obposteljna mizica nepogrešljiv pripomoček za izboljšanje vsakdanjega življenja. Njena praktična zasnova in enostavnost uporabe jo naredita idealno izbiro za tiste, ki potrebujejo, da so vsi potrebni predmeti vedno na dosegu roke, kar spodbuja neodvisnost in udobje v vsakodnevni rutini.

Tehnični podatki