MOLICARE posteljna podloga

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 1163 - Posteljne predloge 60X90 cm
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

MOLICARE posteljna podloga predstavlja inovativno in zanesljivo rešitev za vse, ki želijo med spanjem zagotoviti maksimalno suhost in udobje. Ta visokokakovostna podloga je zasnovana tako, da učinkovito vpija tekočine in preprečuje njihovo prepuščanje, s čimer ohranja posteljnino in vzmetnice suhe in čiste. Izdelana iz vrhunskih materialov, MOLICARE podloga ne zagotavlja le izjemne vpojnosti, temveč tudi zagotavlja mehkobo, ki prispeva k večji udobnosti med uporabo.

Primerna je tako za starejše osebe, ki morda zaradi zdravstvenih razlogov potrebujejo dodatno zaščito med spanjem, kot tudi za osebe vseh starosti, ki se soočajo s podobnimi potrebami. Zaradi svoje diskretne zasnove se podloga neopazno vključi v vsako spalno okolje, hkrati pa zanesljivo varuje posteljo pred morebitnimi madeži in neprijetnimi vonjavami. To je ključnega pomena za vzdrževanje higiene in udobja v spalnem prostoru, še posebej v primeru nepredvidenih situacij.

Uporaba MOLICARE posteljne podloge je izjemno preprosta, saj jo preprosto položite na želeno površino, kjer bo služila kot dodatna zaščitna plast. Poleg postelj je mogoče podlogo uporabiti tudi na drugih vrstah pohištva, kot so kavči in stoli, kjer je potrebna zaščita pred tekočinami. Njena več namenskost in enostavnost uporabe jo delata nepogrešljivo v vsakdanjem življenju, še posebej v domovih, kjer je prisotna potreba po dodatni zaščiti in ohranjanju čistoče.

Za zagotavljanje dolgotrajne zaščite in udobja je pomembno izbrati kakovostne izdelke, kot je MOLICARE posteljna podloga, ki ne samo da izpolnjuje, temveč presega pričakovanja uporabnikov. Njena uporaba predstavlja enostavno, a učinkovito rešitev za ohranjanje higiene in udobja v spalnem okolju, kar je še posebej pomembno za posameznike, ki želijo ohraniti svojo samostojnost in dostojanstvo.