Zaščitne rokavice vinil

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Zaščitne rokavice iz vinila so ključnega pomena za vsakodnevno varovanje zdravja in higieno, zlasti v domačem okolju. Te rokavice so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki zagotavlja odlično zaščito pred mikrobi, umazanijo in potencialno škodljivimi snovmi. Zaradi svoje trpežnosti in elastičnosti so te rokavice izjemno udobne za nošenje, kar je še posebej pomembno za uporabnike, ki rokavice nosijo dlje časa.

Zaščitne rokavice iz vinila so primerne za različne uporabe, od čiščenja in vrtnarjenja do kuhanja in opravljanja drugih gospodinjskih nalog. Njihova gladka površina omogoča enostavno rokovanje z različnimi predmeti, ne da bi pri tem izgubili občutek za dotik. Poleg tega so te rokavice hipoalergene, kar pomeni, da so idealna izbira za posameznike z občutljivo kožo ali alergijami na lateks.

Njihova enkratna uporaba zagotavlja, da vsaka opravila opravite s svežim parom rokavic, kar je izjemno pomembno za preprečevanje prenosa bakterij in drugih patogenov. Po uporabi jih enostavno odstranite in zavržete, kar vam pomaga ohraniti čistočo in zdravje brez dodatnega napora.

Investicija v kakovostne zaščitne rokavice iz vinila ni samo naložba v vaše zdravje, temveč tudi v vaše udobje in dobro počutje. Pri uporabi teh rokavic boste zagotovili, da so vaše roke zaščitene, hkrati pa ohranjate potrebno gibljivost in funkcionalnost.