Na zalogi
Predvidena dostava do 20. 5. 2024
Šifra izdelka: 3230
Količina:
28,18
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 20. 5. 2024
Šifra izdelka: 3230
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Tena slinčki so idealna rešitev za ohranjanje čistoče med obroki, zlasti za starejše osebe ali tiste, ki potrebujejo dodatno nego. Zasnovani so s posebnim poudarkom na funkcionalnosti in udobju. Velikost 37×48 cm zagotavlja učinkovito pokritost, pri čemer območje prsnega koša in trebuha ostane zaščiteno pred morebitnimi politji ali kapljanjem hrane.

Ti enkratni slinčki so izdelani iz visokokakovostnih, vodoodpornih materialov, ki preprečujejo premočenje, tako da oblačila ostanejo suha in čista. Na sprednji strani slinčka je priročen žepek, ki ujame hrano, ki bi sicer lahko padla v naročje, kar dodatno zmanjšuje možnost madežev in zagotavlja, da je okolica med obrokom čista.

Zavezovalni trakovi na zgornjem robu omogočajo, da se Tena slinčki prilagodijo vsakemu uporabniku in zagotavljajo, da slinček med obrokom ostane na mestu. Nežni, a trpežni trakovi so preprosti za uporabo, kar je še posebej pomembno za tiste z omejeno gibljivostjo rok.

Uprabnost teh slinčkov je še posebej cenjena v domovih za starejše, bolnišnicah ali doma, kjer so pogosto potrebne čiste in higienske rešitve. Enostavna uporaba in možnost hitre odstranitve slinčkov po obroku omogočata učinkovitejšo in hitrejšo nego.

Z uporabo Tena slinčkov lahko znatno izboljšate kakovost življenja, zlasti za tiste, ki morda ne morejo samostojno jesti brez pomoči ali nadzora. Tena slinčki so zanesljiva izbira, ki zagotavlja čistočo, udobje in dostojanstvo v vsakdanjem življenju.

Tehnični podatki