Sedež za tuš brez naslona

Na zalogi
Predvidena dostava do 24. 6. 2024
Šifra izdelka: 2947
Količina:
50,53
Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 0706 - Sedež za tuš kabino
Doplačilo nadstandarda
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Na zalogi
Predvidena dostava 24. 6. 2024
Šifra izdelka: 2947
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Starostnik težko dalj časa stoji pod tušem? Se bi med tuširanjem rad usedel?

Sedež za tuš brez naslona je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki želijo izboljšati udobje in varnost med tuširanjem ter drugimi opravili v kopalnici. Ta praktičen izdelek je zasnovan z mislijo na uporabnike vseh starosti, še posebej pa je uporaben za tiste, ki imajo težave z gibljivostjo, ravnotežjem ali oslabelostjo nog.

Ne glede na starost ali omejitve, bo sedež za tuš omogočil udobno sedenje med tuširanjem, kar zmanjšuje tveganje za morebitne padce in povečuje občutek varnosti. Sedež je izdelan iz visokokakovostnih materialov, ki so odporni proti koroziji, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo izdelka. Gumijasti čepi na nogah stola preprečujejo morebiten zdrs, kar dodatno povečuje varnost med uporabo.

Poleg uporabe med tuširanjem je sedež primeren tudi za druge aktivnosti v kopalnici, kot so umivanje zob, česanje ali preprosto počitek med opravki. Višinsko nastavljiv sedež se enostavno prilagodi posameznikovim potrebam in velikosti kopalnice, kar omogoča uporabo za različne uporabnike. Preprosto se namesti v vsako tuš kabino ali kopalnico, brez potrebe po posebnih orodjih ali strokovnem znanju.

Z uporabo sedeža za tuš lahko bistveno izboljšate kakovost življenja tistih, ki se soočajo z omejitvami pri gibanju ali ravnotežju, saj jim omogoča večjo samostojnost in udobje v kopalnici. Ta sedež je lahek in prenosen, kar omogoča enostavno premikanje in shranjevanje, ko ni v uporabi.

Njegova stabilna konstrukcija zagotavlja varnost in zanesljivost, medtem ko ergonomska oblika zagotavlja udobje med sedenjem. Sedež za tuš brez naslona je idealna rešitev za vse, ki želijo ohraniti svojo neodvisnost in varnost med vsakodnevnimi higienskimi opravili.

Investicija v ta sedež pomeni manj skrbi za padce in poškodbe v kopalnici ter večjo samozavest pri opravljanju vsakodnevnih nalog. Ne glede na vaše potrebe in omejitve, bo sedež za tuš brez naslona postal nepogrešljiv del vaše kopalnice.

Tehnični podatki