Sedež za tuš XL

Po naročilu

Na voljo po naročilu

Šifra izdelka: 5218
Količina:
96,60
Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 0706 - Sedež za tuš kabino
Doplačilo nadstandarda
46,07
Več informacij Naročite zdaj
Na zalogi
Predvidena dostava 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 5218
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Sedež za tuš XL je zasnovan za zagotavljanje varnosti, udobja in samostojnosti pri tuširanju, posebej pa je primeren za prekomerno težke ljudi, saj njegova nosilnost znaša do 225 kg.

Ta izdelek je idealen za starejše osebe, osebe na invalidskem vozičku ali tiste z omejeno mobilnostjo, ki si želijo varno in samostojno tuširanje. Sedež omogoča udobno sedenje, kar znatno zmanjša tveganje za zdrs in padce.

Sedež je izdelan iz trpežnih, vodoodpornih materialov in je opremljen z nedrsečimi gumijastimi nogami, ki zagotavljajo odličen oprijem z mokrimi tlemi. Prav tako vključuje nastavljive noge za prilagajanje višine, kar omogoča, da se sedež prilagodi individualnim potrebam vsakega uporabnika. To je še posebej koristno za tiste, ki imajo težave z mobilnostjo spodnjih udov.

Hrbtišče sedeža nudi dodatno podporo in povečuje udobje med uporabo. Zaradi svoje lahke zasnove je sedež enostavno premakniti, kar uporabnikom omogoča fleksibilnost pri njegovi uporabi. Sedež je tudi enostaven za čiščenje, kar zagotavlja higieno in dolgotrajno uporabnost.

Varnost, ki jo nudi Sedež za tuš XL, skupaj z njegovo nosilnostjo do 225 kg, ga naredi nepogrešljivega pomočnika v kopalnici za tiste, ki cenijo samostojnost, varnost in udobje.

Tehnični podatki