Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / Rolator in nakupovalni voziček 2v1

Rolator in nakupovalni voziček 2v1

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Rolator in nakupovalni voziček 2v1 predstavlja idealno rešitev za starejše in osebe z omejeno mobilnostjo, ki si želijo ohraniti svojo neodvisnost pri opravljanju vsakodnevnih dejavnosti. Ta inovativni izdelek združuje funkcionalnost in varnost, kar omogoča uporabnikom, da se varno sprehajajo in po potrebi počivajo.

Poleg funkcij za sprehod, rolator služi tudi kot nakupovalni voziček z odstranljivo notranjo torbo, ki je enostavna za čiščenje in ima nosilnost do 15 kg. Torba je idealna za shranjevanje nakupov ali osebnih predmetov.

Voziček je izdelan iz lahkega aluminija in je opremljen z mehanizmom za nastavitev višine ročaja, ki omogoča tri položaje, tako da lahko vsak uporabnik najde najudobnejšo nastavitev. Sprednja kolesa se lahko popolnoma zaklenejo ali nastavijo za vrtenje do 360 stopinj, kar uporabniku omogoča lažje manevriranje.

Zaradi svoje zložljive zasnove je rolator enostaven za shranjevanje in prenašanje, kar pomeni, da ga lahko uporabniki vzamejo s seboj na potovanja, obiske ali kjerkoli drugje, kjer bi lahko potrebovali dodatno podporo pri hoji.

Tehnični podatki