Na zalogi
Predvidena dostava do 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 4090
Količina:
101,83
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
ZZZS šifra: 0513 - Hodulja – s kolesi
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Več informacij Naročite zdaj
Na zalogi
Predvidena dostava 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 4090
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Rolator hodulja 4200F je izjemno primeren za starejše in osebe z omejeno mobilnostjo, ki želijo ohraniti samostojnost in varnost pri hoji na prostem. Ta visokokakovosten mobilni pripomoček je zasnovan tako, da zagotavlja optimalno podporo in stabilnost. S štirimi robustnimi kolesi, ki so prilagojena za uporabo na različnih zunanjih površinah, rolator omogoča gladko in enostavno premikanje.

Za maksimalno varnost in udobje med uporabo, rolator 4200F vključuje trpežen sedež za počitek med sprehodi in ergonomsko oblikovane, po višini nastavljive ročaje (od 78 do 97 cm), ki so prevlečeni z mehko gumo za boljši oprijem. Dvojna funkcija zavor omogoča preprosto uporabo tako za ustavljanje kot za parkiranje rolatorja, s preprostim pritiskom ročic navzdol ali dvigom navzgor.

Rolator je opremljen tudi z odstranljivo kovinsko košaro, ki prenese do 8 kg teže, in plastičnim pladnjem za shranjevanje manjših predmetov. Reflektorji in nosilec za palico dodatno povečujejo varnost in funkcionalnost, kar rolator 4200F naredi izjemno praktičen za vsakodnevno uporabo.

Ta model rolatorja je idealna izbira za tiste, ki iščejo zanesljiv, udoben in varnostno opremljen pripomoček za podporo pri hoji na prostem ali v stanovanju.

Funkcionalnost rolatorja z zavoro odlično prikaže spodnji video posnetek:

Tehnični podatki