Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Novosti / ROKAvček POMAGAvček za demenco

ROKAvček POMAGAvček za demenco

Na zalogi
Predvidena dostava do 15. 4. 2024
Šifra izdelka: 5127
Količina:
73,20
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 15. 4. 2024
Šifra izdelka: 5127
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

ROKAvček POMAGAvček za demenco  je odličen pripomoček, ki lahko pozitivno vpliva na življenje oseb z demenco. Njegove prednosti vključujejo:

  • Spodbujanje občutka za dotik: Posebno oblikovan rokavček je opremljen z različnimi teksturiranimi materiali in detajli, ki spodbujajo občutek za dotik. To je ključno pri ohranjanju povezav s svetom okoli nas in lahko pomaga zmanjšati občutek osamljenosti.
  • Zagotavljanje pomirjujoče izkušnje: Rokavček ustvarja občutek varnosti in udobja, ki lahko pomaga pri pomirjanju nemirnih ali zaskrbljenih dementnih oseb. S svojo mehko teksturo in prijetnim občutkom na koži lahko prispeva k občutku sprostitve.
  • Interaktivnost in zaposlitev: Rokavček je zasnovan tako, da spodbuja interakcijo in zaposlitev. Uporabniki se lahko dotikajo, gnetejo ali raziskujejo detajle na rokavu, kar lahko pomaga umiriti nemirne roke in jih usmeriti v pozitivno dejavnost.
  • Izboljšanje kakovosti življenja: Uporaba rokavčka za pomiritev lahko prispeva k izboljšanju kakovosti življenja oseb z demenco. Pomaga lahko pri ustvarjanju pozitivnih izkušenj in spodbuja občutek samostojnosti ter neodvisnosti.

ROKAvček POMAGAvček za osebe z demenco je nežen, vendar učinkovit način, kako olajšati simptome demence in prispevati k boljšemu počutju bolnikov. S svojo inovativno zasnovo in praktičnimi prednostmi je nepogrešljiv pripomoček v skrbi za osebe s to boleznijo.

Tehnični podatki