Ročaj za kopalnico KROM

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Ročaj za kopalnico KROM je nepogrešljiv pripomoček za varnost v kopalnici, posebej zasnovan za starejše in osebe s težavami pri gibanju. Izdelan iz kromiranega jekla, ta ročaj zagotavlja trajnost in odpornost proti koroziji, kar je ključnega pomena v vlažnem okolju, kot je kopalnica. Njegova površina je opremljena z nedrsečim materialom, ki omogoča čvrst oprijem, tudi ko so roke mokre, s čimer zmanjšuje tveganje za zdrs in padec.

Ročaj za kopalnico KROM je na voljo v petih različnih dolžinah, kar omogoča prilagoditev potrebam uporabnika in specifikacijam prostora. Enostavno se namesti v katerikoli del kopalnice, bodisi ob tuš kabini, kadi ali stranišču, kjer je dodatna podpora še posebej potrebna. V paketu so priloženi tudi šest vijakov za montažo, kar omogoča hitro in varno namestitev.

Uporaba tega ročaja povečuje samostojnost uporabnikov pri vsakodnevnih aktivnostih, kot so vstajanje, sedenje in premikanje po kopalnici, hkrati pa zagotavlja dodatno varnost. To je še posebej pomembno za posameznike, ki se morda bojijo zdrsa na mokrih površinah. Tako ročaj ne le izboljšuje funkcionalnost kopalniškega prostora, temveč tudi povečuje kakovost življenja uporabnikov, saj jim omogoča večje udobje in neodvisnost.