Pulzni oksimeter

Na zalogi
Predvidena dostava do 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 2288
Količina:
29,89
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 21. 5. 2024
Šifra izdelka: 2288
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Pulzni oksimeter je nujno potreben medicinski pripomoček, ki vam omogoča hitro in preprosto merjenje ravni kisika v krvi ter srčnega utripa. Ta majhen, a zmogljiv instrument je ključnega pomena za spremljanje vašega zdravja, še posebej, če trpite za respiratornimi boleznimi kot so astma ali KOPB, ali pa če se zdravite po drugih pljučnih obolenjih.

Izdelek je zasnovan z mislijo na enostavno uporabo, kar je še posebej pomembno za starejše osebe ali tiste, ki niso vešči tehnologije. Pulzni oksimeter je dovolj majhen, da ga lahko nosite s seboj v torbici ali žepu, njegova uporaba pa je preprosta. Merilec enostavno namestite na prst v objemko naprave, po nekaj sekundah pa na zaslonu že vidite odčitke vaše ravni kisika v krvi in srčnega utripa.

Zaradi svoje zanesljivosti in natančnosti je pulzni oksimeter nepogrešljiv pripomoček v vsakem domu. Instrument omogoča, da ostajate proaktivni v nadzoru nad lastnim zdravjem in pravočasno opazite morebitne nepravilnosti, ki bi lahko zahtevale zdravniško pomoč. Z rednim spremljanjem vitalnih znakov lahko pravočasno ukrepate v primeru nenadnih sprememb, kar je še posebej pomembno v starejši dobi.

Ta pripomoček ne zagotavlja le miru, ampak tudi omogoča, da svoje zdravje ohranite pod nadzorom brez nepotrebnega obiskovanja zdravstvenih ustanov. Pulzni oksimeter je zato odlična izbira za vse, ki si želijo vzdrževati samostojnost in biti obveščeni o svojem zdravstvenem stanju.