Podpora za pogačico Prim Mottio

Na zalogi
Predvidena dostava do 16. 7. 2024
Šifra izdelka: 4695
Količina:
26,99
Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Na zalogi
Predvidena dostava 16. 7. 2024
Šifra izdelka: 4695
Količina:
Ob sklenitvi samoplačniškega najema, se obračuna enkratna priprava medicinskega pripomočka v vrednosti 10 EUR.
Izposoja na dan
Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Podpora za pogačico Prim Mottio je športna opora z anatomsko infra-patelarno blazinico, ki razbremeni kite in povzroči masažni učinek na predelu pod kolenom. Lajša prekomerno obremenitev pogačice med športno aktivnostjo. S 100% silikonsko anatomsko podlogo z masažnim učinkom in sistemom proti zdrsu.

Ima dvojni elastični trak za dinamično prilagajanje kompresije. Zračna brezšivna tkanina zagotavlja maksimalno udobje pri uporabi. Je hipoalergen (ne vsebuje lateksa).

Indikacije: Osgood-Schlatterjev sindrom, tendinitis pogačice (skakalčevo koleno), hondromalacija pogačice.

Vzdrževanje: Pred čiščenjem prilepite vse mikro ježke na trak in odstranite silikonsko blazinico. Samo za ročno pranje. Ne uporabljajte belila. Ne sušite v sušilnem stroju. Ne uporabljajte kemičnega čiščenja. Po pranju uporabite brisačo ali krpo, da vpijete odvečno vodo iz izdelka in pustite, da se osuši na sobni temperaturi. Izdelka ne obešajte, ne likajte in ne izpostavljajte neposrednim virom toplote kot so peči, grelci, radiatorji itd. ter ga ne neposredno izpostavljajte soncu.

Opozorila: Čeprav opora ni za enkratno uporabo, jo lahko uporablja le en pacient. Izdelka ne uporabljajte ponovno pri drugih bolnikih. Na podpornih območjih s pritiskom, koža ne sme biti poškodovana ali preobčutljiva. Hranite izven dosega otrok. Opore ne nosite med kopanjem, tuširanjem ali plavanjem.

Tehnični podatki