Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Inkontinenca / Plenice za odrasle ABENA SLIP PREMIUM

Plenice za odrasle ABENA SLIP PREMIUM

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izdajo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Plenice za odrasle ABENA SLIP PREMIUM so inovativne rešitve za ljudi, ki se soočajo s težavami inkontinence. Njihova napredna zasnova zagotavlja izjemno zaščito in udobje, ki ljudem omogoča bolj samozavestno in udobno vsakodnevno življenje.

Ko pride do inkontinence, je pomembno, da se ljudje počutijo varne in udobne. Plenice za odrasle ABENA SLIP PREMIUM so posebej oblikovane za to, da nudijo visoko stopnjo zaščite pred uhajanjem urina in/ali blata. Njihova zasnova omogoča, da se uporabniki počutijo suhe in udobne ves dan ali noč.

Ena izmed ključnih lastnosti plenic ABENA SLIP PREMIUM je 100-odstotna zračnost. Ta zračnost je ključna za ohranjanje zdrave kože in preprečevanje draženja ali izpuščajev. Materiali, uporabljeni pri izdelavi teh plenic, so mehki na koži in zagotavljajo udobje tudi pri daljši uporabi.

Poleg tega plenice ABENA SLIP PREMIUM ponujajo visoko stopnjo vpojnosti. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu “Top Dry” se te plenice hitro vpijajo in ohranjajo površino suho, kar pripomore k udobju in preprečuje neprijetne občutke mokrote.

Pomembna lastnost teh plenic je tudi njihova enostavna uporaba in prilagodljivost. S prilagodljivimi lepilnimi trakovi z ježkom je namestitev enostavna in omogoča prilagajanje glede na posameznikove potrebe. To omogoča tudi ponovno namestitev, če je to potrebno, kar povečuje udobje in učinkovitost uporabe.

Dodatna prednost plenic ABENA SLIP PREMIUM je indikator vpojnosti, ki s svojo gradacijsko lestvico omogoča uporabnikom, da enostavno prepoznajo, kdaj je čas za zamenjavo plenice. To pripomore k zmanjšanju nelagodja in negativnih posledic inkontinence.

Plenice za odrasle ABENA SLIP PREMIUM so ne le visoko učinkovite, temveč tudi prijazne do okolja. Ne vsebujejo lateksa in imajo okoljski znak Nordic Swan Ecolabel, kar pomeni, da so izdelane z mislijo na trajnost in varovanje okolja.

Poleg tega so plenice ABENA SLIP PREMIUM dermatološko testirane, kar zagotavlja, da so varne za uporabo in ne dražijo kože. To je še posebej pomembno za ljudi z občutljivo kožo ali alergijami.

V skladu s svojimi lastnostmi in visoko kakovostjo so plenice za odrasle ABENA SLIP PREMIUM idealna rešitev za ljudi, ki se soočajo z inkontinenco. Njihova napredna zasnova zagotavlja popolno zaščito, udobje in samozavest, kar omogoča uporabnikom, da živijo polno in neobremenjeno življenje, ne glede na njihove zdravstvene izzive.