Domov / Nakup medicinskih pripomočkov / Za boljše počutje / Opornice in ortopedski pripomočki / Koleno / Opornica za koleno Mediroyal NRX Liga Spring 423

Opornica za koleno Mediroyal NRX Liga Spring 423

Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček je na voljo za izposojo tudi z naročilnico ZZZS.
Doplačilo nadstandarda v enkratnem znesku ob izposoji ZZZS.
Izposoja ZZZS
0,00
Količina:

Izberite možnost za prikaz cene.

Pripomoček lahko naročite tudi prek telefona 030 633 332 ali fizični trgovini
Opis

Opornica za koleno Mediroyal NRX Liga Spring 423 je namenjena vsem, ki se srečujete s težavami kot so blaga do zmerna nestabilnost kolenskega sklepa zaradi poškodb vezi ali meniskusa, nestabilnost pogačice, vnetja ali osteoartritis v kolenskem sklepu.

Kolenska opora zagotavlja dobro in prilagodljivo podporo kolenu. Na straneh ima dvojna spiralna skupaj z dvema elastičnima jermenoma. Elastični trakovi so pritrjeni na spiralne nosilce s kavljem, tako da lahko spodnji trak namestimo medialno, zgornji pa bočno, da zagotovimo diagonalno oporo nad sklepom. Blazinica pogačice je narejena iz materiala NRX in nudi učinkovito podporo.

Kolenska opornica ima anatomsko zasnovo z integriranim sistemom trenja na predelu stegna, ki preprečuje premikanje med aktivnostjo. Kolenska guba na zadnji strani je narejena iz zračnega materiala Neptun za optimalno udobje. Trakova  čez stegno in mela sta iz mikro kljuke in zanke.

  • Dvojna spirala na vsaki strani kolena
  • Elastični trakovi za dodatno podporo
  • Patella blazinica iz materialov NRX